Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monster

Ligger under täket och tänker på monster

Så jag vågar inte röra mig

Vågar inte ligga still

Kan inte blunda

Inte häller vågar jag titta

Vågar inte vara tyst

Men är för rädd för att prata




Övriga genrer av trio i bananskal
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-08-19 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trio i bananskal
trio i bananskal