Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta tog slut

Båten jag tog.
Jag kom längre än jag kunnat fantsiera.
Där stog du.
Jag kär?
Min hand blev varm.
Dina läppar log.
Jag gick av båten.
Det gick nån brevid mig.
Steget till land var stort.
Det var det.
Jag blev lycklig.
Ensam var jag på båten.
Steget tog mig längre




Fri vers av trio i bananskal
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-03-18 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trio i bananskal
trio i bananskal