Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Målning av mig, olja) Coprigth, peter Markurth


En död ros på mitt golv

Ser
ditt ansikte blöda rosor,

brutna löften
dina ögon ler
jag älskar dig inatt,

frihet på butelj
skrämmer natten nu,

ser du slutet
min pistol kan tala sant
ni ljuger ju konstant,

svart och vitt är sanning
känner tanken sjunka ned,

du är vacker
smällen sliter sönder all skönhet som du bar
halva ansiktet,

borta
en död ros på golvet,

min sanning vinner
i graven vilar du

jag har inget samvete min kära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 19:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2010-01-09

  Nina Nightwish
härlig målning.. har du målat länge?/ Nina
2010-01-09

  oMareld
fint peter och sorgligt. fin målning
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth