Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Coprigth (peter Markurth på målningen)


Utav färgat glas

tårarna brann en väg intill mitt hjärta,
din själ

sprucken,
utav färgat glas,

tålde ej
saknaden vi visste båda att du

lever i min saknad nu,

du kysser mina drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-09 19:52



Bookmark and Share


  flickan i spann
konstnärlig poesi, i like!
2010-01-10

  LenaJohansson VIP
vacker..
2010-01-09

  Danne
Fin och vacker
andas ömhetslängtan.
2010-01-09

  Neesy
Ojj, vackert
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth