Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig le och vet

Stulen tid förbarmar sig
du ser mitt ärr,

vi älskar i din säng
vilda samtal denna natt,

kyssarna är äkta
rörde vid ditt hjärta med en målning av min kärlek,

du känner mig nu
trots alla falska toner du besatt före kärleken,

då din själ var gjord av plast
vi är sanning nu,

ser dig le och vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-09 20:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2010-01-09

  Paradox
Du har lyckats igen. Vackert som alltid!
Applåder!

// Sallie (:
2010-01-09

    //Nikita
*Ler* ))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth