Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(måleriet= coprigthskyddat Peter Markurth)


Hon låg stilla

Hon låg stilla
kjolen uppsliten,

tog henne hårt i natten
hon älskade det - mig,

vi blev en kärlek
du stönar vilt,

under mig

jag tar ditt liv och stoppar i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 21:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra..
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth