Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att gestalta ett panikångestanfall sett utifrån(coprigtt på bilden Peter markurt) alla mina verk är skyddade vill illustrera texter med oljemåleri bara, denna heter frusen tid


Panikångest och kärlek

leve
syrgas,

döende minuter ser
en saknad,

min hjärna brinner
du är en ängel gumman,

vi kvävs nära mina tankar
i ett samlag,

total pank nu
du är rädd,

tar din xanor
jag kysser dina tårar,

ser din kärlek nära nu,


känner dig intill mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-09 21:39



Bookmark and Share


  poetryGirl
så kan det kännas ...
2010-01-10

  LenaJohansson VIP
smärtsam o kärleksfull
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth