Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade flicka

Skar i dimman
vilt,

kämpade då jag fann ditt hjärta
sitter i min saknad av förlorad kärlek,

dig sände jag till graven
skriken,

kniven i ditt bröst
svart blod,

gråten då jag band din kropp
högg slutligen mot halsen,

blodfontän hemma
sågade din kropp i bitar den natten,

löste upp delarna i stark syra och spolade ned i toalettstolen
ingen letade,

alla trodde du gett dig av
du såg ju min kärlek älskade flicka,

varför gjorde du mig detta
ville ej,

ta allt
kysste ditt kadaver adjö en stjärnklar natt,

vi hade älskat innan

du är min förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 22:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...känns autentisk...
2010-01-09

  Jan Simonsson
Djävulskt. Så köttnära och smärtsamt att jag nästan glömmer att det är en metafor. För det är det väl...?
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth