Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord med pensel ...




Konsten är inte att skilja på svart och vitt

Konsten är att se färgerna i färg

Och se skönheten i ditt och mitt




Fri vers av Broder Jakob
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-01-10 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob