Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös dörknackning



Förlåtelse och ursäkter kan godtas.

Men vem kan säga det till ett hjärta ?

Inte ens den bäste hjärtkirurgen kan komma med en hälsning.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-01-10 05:01



Bookmark and Share


  jörgen g
...Ja, handtaget till hjärtats dörr sitter ju på insidan, så du kan ha rätt... det avgör ju du..
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob