Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Solen brinner


Jag såg din skugga
betrakta mina sanningar,

sakta smeker dina händer tiden
letar sig ned i djupet,

kysser
drömmar utav ungdomens visdom,

sanningen existerade ju då
du var drottning av dödens rike,

kvalen
svettningarna,

morden
sieg heil,

never mind to kill
begravda i tiden delar vi på sanningarna jag ej orkar bära,

vandrar ensamma mot lyckan

solen steker våra hjärtan






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth