Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge aldrig upp, finn nya vägar.

Blind är inte den som ingen syn har.
Blind är den som inte ser möjligheter.

Döv är inte den som ingen hörsel har.
Döv är den som inte lyssnar på andras åsikter.




Fri vers av jämthen
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 15:29



Bookmark and Share


    mik mikelson
Så sant.
2010-01-14

  The Stargazer
Du har så rätt. Tänkvärd text och härligt peppande titel.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

jämthen
jämthen