Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembernatt

Decembernatten mörk och kall,
ensam där hemma nu sitta.

Med suckar och saknad och julbrasans knall,
hopplöst ut fönstret jag titta.

En ynka närhet, en omfamn av dig,
är det enda som kan lyckas värma mig.

Kyla och värme blandas till ett,
kännas så fel, men ändå så rätt.




Fri vers (Fri form) av jämthen
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-31 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jämthen
jämthen