Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Coprigth Peter Markurth


Regnet i ditt sinne ler en sång i nattens raseri

Regnet i ditt sinne ler en sång i nattens raseri
vi dansar vilt inatt,

de döda ser en galen verklighet
drogad själ förnimmer lycka,

dina kyssar då vi älskar
mina ögon glöder liv i ditt hjärta

förenade i måleri av smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 18:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-01-10

  Suzy med punkterna
UNDERBAR POESI!!!!
2010-01-10

  beam72
Vackert smärtsamt som i livet
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth