Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd (bild coprigth Peter Markurth)


Nattens hetta

Vansinnighetens gränser spränger mina tankar till stoft av hoppets falska ljus,
färgen på mina tankar är blå,

Liksom nattens hetta oss emellan gav blodsmak i munnen,
ljuset viskade sina tysta tankar till min sovande själ

jag dog inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 18:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-01-10

  Suzy med punkterna
Får inte ihop det.....blått för mig är motsatsen till känslan du annars beskriver. Kräver kanske fler läsningar
2010-01-10

  Monika A Mirsch VIP
och jag dog med dig i dina ord ...
2010-01-10

  poetryGirl
fint att du börjat kombinera bild med text...
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth