Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satt en vinternatt

Satt en vinternatt
morfinrus mot en eld i tanken,

varm kärlek i den själ ni såg
jag ryker dimma, blöder hat,

ett regn av silver
de förtappade inatt,

de vemodigt intellektuella med pistolen brevid sängen
läser av dig då jag målar djupt under era tankar,

eller fri som sommaren i skyn

jag är en dimma




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-11 00:09



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-01-11

    ej medlem längre
Jag vet inget bättre såhär sent när det kommer till att lämna en bra kommentar, än att uttrycka mig vara fallen dina texter.. Du skriver känslor, tankar.. och jag följer dem med beundran!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth