Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bilden är coprigth(peter markurth)


Jag tittade nu på ditt hjärta

Jag tittade nu på ditt hjärta
du älskade mig,

du ville säga det nu
att jag skulle kyssa,

våra drömmar
tog din hand,

vi lämnade allt bakom oss i natten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-11 01:09



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-01-11

  arja savela
fin dikt och bild
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth