Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Slumpen spelade oändlig


Jag tittade in i dina tankar
ruttna bitar utav ruttet kött flöt nära kärleken,

horisonter delar upp saknaden
saltvatten fyller haven,

bränner sönder sanningar
jean paul sartre förenades med vinden,

marxismen rasade
polerade mitt vapen,

stirrande blick,
mot väster,

vi skulle slåss
början,

vandrade genom dödskuggans dalar,
förkrymta pyramider spirade,

ak 4 or glittrade i solen
surrealistisk slakt av tanken,

stöveltramp
takten stod i djup kontrast till stuart mills absurda längtan,

skulden var de enfadigas
natten stjärnklar,

snart dånar kanoner utan nåd,

brinnande barn
sieg heil för satan,

ni som ser mig
ni som hoppas,

ljuset tänt i natten
målar mig en värld av ensamhet,

frångår edra regler och bosätter mig i hoppets dal

utan någon förankring i verkligheten









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-11 16:01



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
usch så bra metaforer... tummen upp
2010-01-11

  LenaJohansson VIP
bra
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth