Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dead meat



En poesi
byggd av ditt hjärtas blod,

flytande i mina vener
du såg mig sitta där i mörkret,

kämpa mot ondskan i din själ
sanningar och triviala skämt,

blandade av djävlar utan horn,

skitiga kanyldrömmar
som rosor utav silke,

dina stora pupiller i mina andetag
spyan i min själ,

de eviga sanningarna och andra dumheter
flykten voro kort,

jag bodde i ditt hjärta


nu finns du inte mer




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth