Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ögon vet


Vll ha dig i min famn
du vilar tyst,

gripande vacker,
din själ lyser in i mina ögon,

du är ädelstenar i mitt mörker
vill kyssa dina läppar,

älskar nu
ditt skratt i vämen av en botglömd sommar,

bortom regnbågen förnimmer jag ditt ljus
vi söker kärlek denna natt,

du ser ju ej mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 326 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-01-11 21:19



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Så sant så Ögonen vet det Vackra.
2010-01-12

  Jazz-75
Stor applåd!
2010-01-12

    Tobias Holmgren
Oväntad avslutning. Den gör dikten till något av en gåta...!
2010-01-12

  Nina Nightwish
känslosamt vacker...
2010-01-12

  Necromancer
Väldigt vacker.
2010-01-12

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-11

    //Nikita
Vackert som alltid! Fortsätt så :)
2010-01-11

    ej medlem längre
ädelstenar i mitt mörker
- vackert
2010-01-11

  poetryGirl
fin
lite stavfel...
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth