Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappershänder

silkestunna pappershänder

jag hade förmånen
att få möta dem

nu vid ofattbara slutet
en röst som klingar ut i minnet

en tröst som tröttas ut i sinnet
blir ett upprört hav

vi är några som har sömsmån
för vår sorg

andra läcker sönder likt
punkterade lungor

klagande tystnader
häftade tungor

några saknar luft
andra blöder

några har det tufft
andra stöder

tynande mässande
ekande röster

när papperssköra sidenhänder knäpps
över bröstet

förrän månen gått ner




Fri vers av Marta
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 00:25



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket fint! Har läst flera av dig - du skriver verkligen så det känns!
2010-05-02

    papillon
Som silke, så ofattbart skirt, sprött, åldrat. Så många sådana händer jag hållit.........
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta