Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla fruktan


Tyngden i din kärlek,
äro min svaghet.

jag sökte sakta dina tankar
ty vi såg nu ut som dödens budbärare,

svarta ögon
sluddrande,

utan regi,
nedåt i hålet,

döden väntar ej på våra tårar
dina händer söker ej längre,

mitt hjärtas kval är outhärdligt
brinnande dagar,

stinkande nätter
resten av ett liv utan din kärlek,

hon ville ha min själ
jag tog hennes tankar och åt av den ångest sanningen ej kunde döva.

hon var min
ögon och allt,

knullades ofta!

Jag kysste bort döden ibland
då vi ej orkade.

min sperma i hennes sköte
trohet mot min själ,

kyssar i mörkret
hjärtan som brast lagade vi genast med bomullsopiater,

tradgedins födelse
början på en kärlek,

dömd av ingen till en evig vila i en iskall grav
kärleken till din nästa var min,

liksom dina tankar tillhörde de svarta

parasiterna skulle bort ur våra liv
blodet var verkligt som en sommar,

även om drömmen berörde heroinets dvala
eller vakenheten hos en xanor fäst i strupen på en begagnad kanyl.

vi dog tillsammans

omslutna av hennes kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 01:13



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Lite för "bred" i språket för min smak.
Tung i alla fall !
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth