Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En späd kvinna smeker mina tårar

Du väntar nu
vill allt,

ser mig le
de vackra,

du ligger i sängen och väntar på mig
öppen,

vi ska älska nu
genom dimensioner,

ljuset följer din kärlek in i mitt hjärta
en späd kvinnas kärlek vet nu om allting,

vi är eld tillsammans denna natt

en längtan då jag smeker dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 02:56



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker ....
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth