Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt är du sanningar

kysser sakta
natten ser en dröm,

vi ligger samman
älskar,

din kropp är varm
tar dig,

kyssarna
vår hunger,

du är sanningar inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 03:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth