Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Disken är vid vardagsbordet. Inte sant?


Telefonen ringer... Fan.

- Hur är det?

- Jaha...

- Mm...

- M...

- Nej, jag tänkte väl senare idag.

- Ja precis.

- Ja.

- Men du...

- Min pappa säger...

- Ja...

- Men vi ses se...

- Ja.

- Men jag måste dr...

- Hello?

- Ja, jag lyssnade...

- Men jag måste dra nu.

- Ja.

- Okej.

- Mm...

- Mmm...

- Nej.

- Det är sant.

- Jaha.

- Men vi syns ikväll.

- Ja precis.

- Mm...

- Yes.

- Men hej då.

- Jag ska hjälpa pappa med disken.

- Jo precis.

- Hej då.


Sen går jag tillbaka till min television och byter kanal till Viasat+. Klockan visar 11:34. "Fan"




Fri vers (Fri form) av Dan Isacsson
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 20:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det är så mycket som ligger och ruvar mellan orden - välfångat!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Isacsson
Dan Isacsson