Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömskan


slutet
Genom hösten faller du



fångade min kärlek
hatade mina känslor,

såg mitt vara
kysste min ångest,

drack varet vilket rann ur hjärnan
lagade mitt hjärta med tejp,

drev ut alla demoner
lät mig använda dina känslor då mina var defekta,

stack ett hål i varje tanke
torterade varje ven med slöa nålar,

konstant jävla smärta
ofta var dina pupiller röda av mina rosslande andetag,

landet jag aldrig såg
kyssen du gömde,

mitt personliga helvete
denna galenskap,

konstnärens altruism
det som binder oss vid livet ännu
vemodigheterna i dina sargade ögon,

mötte min blick
en undran

du darrade den kvällen in i sömnens hetta
såg jag en tår i din kanyl



kysste dina ögon farväl,för att slutligen

kyssa döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-12 21:38



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Stark dikt som aldrig tappar greppet.
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth