Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målningen= coprigth(peter Markurth)


Vilda blickar målar denna natt

Vilda blickar
du ser mig måla,

din ångest
nattens gravar,

blixtrar poesi i min pensel
flyter sagor nu,

orden tryter
ditt liv i mitt,

vi dör tillsammans
jag målade din hjärna,

ditt helvete var fritt
såg ditt skratt,

falna
glöden sprack inatt

ovanför




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 23:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sista delen, jag målade din hjärna, ditt helvete var fritt, en mycket talande bild, mycket bra text!

(målningarna med som du lägger ut, verkligen bra! )
2010-01-13

  mare VIP
Gillar målningen...bra ordat..
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth