Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självporträtt(coprigth peter markurth)


Flykten utåt

Vidtar lugnet
möts i handling,

sover duo
i ditt hjärta - smärta,

mörka
styrda drömmars tempel,
speglar kyssar,

nyanserna i solen som vi bär,
enögda membran,

svart klagan,

flyr




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 00:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Snyggt konstverk....så även det skrivna..
2010-01-13

  tidensvans
Orden får en helt annan dimension när de åtföljs av en bild.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth