Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bredband och frukt och skit jag kan inte sova för jag äter upp mig själv

jaha vad är det här då?
torkad frukt?
förkrympt och dränerad
de gräver bredband
ja inte frukten alltså
men det låter konstigt
och gatorna är fula
dammiga
uppslitna ned i deras innersta
typ slangar och skit
*tuggar vidare*
aprikos?
fan vet de är ju gula allihopa
det skrapar på min hjärnbalk
3:e gatan till vänster där inne
det sortof kliar
en hamster som gnager sig ur sin bur
ananas kanske?
fy fan det var inte gott
det prasslade i buskarna
långt inne i min knarkade hjärna
sms från telenor typ grattis för helvete
du har bara 39.666 kronor kvar
det luktar bränt
jag brinner inne
jävla golfström

[18 juli 2006]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca