Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vridna förhoppningar

Vridna tårar
gapet mellan,

ser stjärnor fall djupt
ditt hjärta

vet
mättad rad beskåda skeendet, regnets

sanning
flyr

anden leker allvarliga kyssar
närvaro,

en sten i templets sånger nu
virvlar dimmig poesi inatt

vi krökte rummet sant

din närhet återkom




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 00:31



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra..
2010-01-14

  tidensvans
Så bra!
Tycker att dina poem andas stor poesi.
Tycker du om Karl Vennberg?
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth