Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonsolen

Strålar morgonsolen i ditt hår
de förgängliga,

ser dig le inatt
tar din kropp,

mörker omsluter en dröm

vi är där




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-13 00:41



Bookmark and Share


  Anna*
Applåd för denna enkla och ändå konstnärliga dikt
2010-01-13

  mare VIP
Mycket fin..
2010-01-13

  poetryGirl
fint!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth