Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scifaiku


Fara på gång


vilt vittskummande
högljutt sprängfärdigt glor
torktumlarögat




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-13 08:51

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Joakim Södersten
Tycker om, en härlig vardagsassociation
lite drömskt tänkande ...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP