Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens första dans

Våra själar förenades den natten,
som två lågor av eld dansandes på vatten




Fri vers (Fri form) av littlec
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

littlec