Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens karusell

Jag vill åka månens karusell,
och aldrig stanna

Sväva på jorden,
låta ditt leende flamma

Följ med mig ut i natt,
jag tar dig på din livs resa

Du kommer inte bli besviken

Det är universums chans,
till en himmelsk romans










Bunden vers (Rim) av littlec
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 20:54



Bookmark and Share


  firefire
härlig text och snyggt rimmat;)
2010-01-14

  Blåbäret
härligt virvlande resa med kärlekslöften som leder framåt
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

littlec