Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårslöftet

Jag ska rätta till mina felsteg,
fila på min koreografi

Skriva ett nytt kapitel,
ta någon annans parti

Sluta döma,
ge alla en chans

Ta av båda skorna,
lära mig livets dans






Bunden vers (Rim) av littlec
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-14 19:07



Bookmark and Share


  Poson
Tänkvärt. Bra.
2010-01-23

    Kåda
Så enkel och skönt bra,, igenkännande
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

littlec