Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ljusnar det aldrig?

Varför ljusnar det aldrig?
Överallt är det mörkt
Som att sova för evigt
Jag famlar varje dag i blindo
Snubblar och stapplar mig fram
Måste skynda mig
Annars börjar någon snart förstå
Precis hur mörkt det faktiskt är

Varför ljusnar det aldrig?
Gud vad jag har försökt
Gång på gång
Le och var glad
Får man höra mest hela tiden
Jag ler
Men i ett mörker som mitt
Syns absolut ingenting







Fri vers av .rob
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 18:43



Bookmark and Share


  blaite
Känns igen. att vakna till mörker varje morgon och inte kunna skylla på att rullgardinen var problemet..bra bra
2010-01-18

    ej medlem längre
Viljestark utkämpar jag striden
Priset är drömmar om stillhet

... det kommer att ljusna
bra skrivet
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

.rob
.rob