Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en man från Gränna....

"Det var en gång en man från Gränna
som till flickorna brukade ränna
Han knulla runt
Han levde sunt
Tills en dag då han inte längre fick känna."




Bunden vers (Limerick) av .rob
Läst 408 gånger
Publicerad 2010-08-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.rob
.rob