Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig medvetslös

Slå mig medvetslös och jag drömmer om oss
Ge mig droger och jag yrar om dig
Hur kan jag glömma när jag fortfarande är vid liv
Det finns inget lyckligt slut
Inte nu, inte senare, inte någonsin
Hopp är en illusion
Det finns enbart lidande
Och det är för evigt




Fri vers av .rob
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-16 01:20



Bookmark and Share


  blaite
Sanningen är så j-a smärtsam. gillar när du målar livet i svart..
2010-01-18

  Akke
Allting går över, även en evighet.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

.rob
.rob