Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citronsås

Larmet inneslöts i någonslags bubbla
mitt leende stelnade
och skärpan kunde skäras med de slöa knivarna
vars gnissel idogt strävade på mot plasttallrikarna

Mina jeans var fyllda med citronsås
dina ögon av tårar

Tiden började gå igen
ögonblicket blev ett i mängden
och skärpan löstes upp

Men man kunde ana att någon
smugit
sig in i ett komplett vardagligt samtal
över en lunch på plasttallrik
den 30 november.




Fri vers av Karin E
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E