Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bild Coprigth Peter Markurth)


Pravda


Jag lever dagligen - i din smärta
geners band

deliriska hästar
kappan

motvinden i själen
den eviga jakten på skuggan jag såg

förnimmer det storslagna i våra själar
sammanlänkade för evigt


sammanlänkade av dina kyssar







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-13 22:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2010-01-14

  mare VIP
Mycket bra..
2010-01-14

  tidensvans
Att sätta smärtan på pränt är svårt. Men du lyckas.
2010-01-13

  Henrik Svensson
Otschen Kharasjo!

:-)
2010-01-13

  Jan Simonsson
Sanning eller inte. Jag gillar ditt sätt att visa hur vi behöver varandra i en vilsen tillvaro.
2010-01-13

    //Nikita
Hmm pravda = Sant, på ryska.
Fast är nog inte det du tänker på ^^
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth