Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoia och blodtörst

När jag ser mig i dina ögon, vad ser du?
Är jag ett offer för din sjukdom?
Plötsligt skrattar jag och vill jaga
För min kontrollpanel är tom

Försätt mig i anfäktelse och jag kryper ihop
Klä av mig naken och jag vill dricka blod
Varför stirrar du just på mig?
Jag är alla och rädd för mig själv




Fri vers av filke
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke