Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furstens harem


I full freudiansk plausibilitet

Skrattar de så oskyldigt de kan med sina fittor.

De trängs i ringdansen kring furstens heliga totempåle

För att få flesta möjliga håligheter igentäppta.

Tills dess låter de furstens val av offer bestämma

I vilken riktning deras inre hån tillåts kastas.




Fri vers av filke
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-24 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke