Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får för mig att jag kan älska





Vad jag gillar med detta

Är att dra ner dessa livsglädjens väktare

Till mörkret

Var kusken håller hästarna i sadistiska tyglar




Fri vers av filke
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-17 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke