Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urskillning av ett fenomen som aldrig upplevts

En omisskännelig ondska mellan alla luftens atomer

En fromlös illvilja som förbluffar

Främst genom att alls vara urskiljbar

Och så endast i källarrummet



Den får hundar att promenera i väggar och tak

När ingen ser eller vill förstå

Och endast den godtycklige norrmannen

Stämmer in på samma perceptionsfrekvens




Fri vers (Fri form) av filke
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-26 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filke
filke