Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa lurar

Styr
smutsen yr,

du lyfter skyars tempel
guldhjärta,

min skymning
sårade nyanser ur din själ,

värderar hoppets tankar
inom normer,

för en vilande magi inatt




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-14 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth