Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Mfe_5FMYjMs denna länk är till en sida på y-tube där jag läser upp dikter, ha överseende, övar på att läsa upp ännu, säg gärna vad ni anser, det är mestadels improvisationer


Färgad snö

Färgad snö
faller,

djupet av en mäniska
natten ler,

du filmar sakta mina steg
i evigheten,

kysser sömnens diktatur farväl
en ton av saknad,

glittrar i ditt hår

drömmar här en sommardag




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth