Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=_7NgccUpmyM jag läser en improviserad dikt...eh, får öva


Vi älskar åter inatt

Solen i ditt hår
du log bland döda tårar,

varm kropp
mötte mina tankar denna natt,

morgonkvinnans kyssar såg

vi älskade precis




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 08:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fin
2010-01-15

  aol
så oemotståndligt vacker,
2010-01-15

  Algotezza VIP
Fint - kärlek passar dygnet runt...
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth