Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Altruism?


I spillror lågo intellektet jag så ofta förbannat eller levt för
framför mig på marken,

Och ni pissar på dessa små hemliga saknader
Att tro sig försöka förstå är den första lögnen,

tron att andra hyser sympati äro den andra,

tron att du själv hyser det är den stora
intakta,

besvärande sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth