Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=vm5G5_vsufU jag läser en dikt, eh, blev stelt, får nog ha manuskript...


Du glömde dina tårar

Vrider ur din saga i en dröm
återkommen teori,

de visa söker nu besvära
mörkret,

skriken
tyngden,

tankarnas magi
fruktan i en kärlek

din lättnad flyger nätt i vinden
ty vi älskade en sommar,

staka band

du glömde dina tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 08:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth