Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Mfe_5FMYjMs denna länk är till en sida på y-tube där jag läser upp dikter, ha överseende, övar på att läsa upp ännu, säg gärna vad ni anser, det är mestadels improvisationer


Nog med dumheter

Vansinnigt blå ögon stirrande i rummet
porten till min fruktan

visste vad vi var
två mäniskor vilka vältrade sig i varandras vansinne,

kyssande dödens själ 1000 gånger per skrik av smärta
ett steg från herraväldet två från kärleken,

vilken ständigt lekte kurragömma i ditt hjärta,

NOG NU!
hyckleri ,

du älskar fan ej,

du är bara ensam









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-15 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth